Riješeno

Besplatne minute u A1 aplikaciji

  • 8 October 2020
  • 10 odgovora
  • 588 pregleda

Razina korisnika 1
  • Aktivni forumaš početnik
  • 28 odgovora

Pozdrav, imam pitanje u vezi besplatnih minuta u A1 aplikaciji. 30.09. sam prešao s bonova na pretplatu, te mi je tad još ostalo 32kn na računu nepotrošenih, pa mi sad prikazuje tih 32kn u Moj A1 aplikaciji. Sve to mi je jasno, ali mi nije jasno zbog čeg mi A1 skida te kune, a znam da sigurno ništa nisam prekoračio (internet imam još 7,7GB od mogućih 10GB, a pozive i sms neograničeno te isto tako i uspostave mi se ne obračunavaju, barem su mi tako rekli), a znam da nisam ni bio u romamingu te nisam ni plaćao parking ni išta slično, a te besplatne minute mi iz dana u dan skidaju... Pa bih molio za objašnjenje ako netko možda zna??

Hvala i lijepi pozdrav

icon

Najbolji odgovor od A1_Mirna 3 November 2020, 13:54

Pogledaj original

Odgovora 10

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav @Becks20, Molim te da nam pošalješ svoj broj  OVDJE kako bi napravili detaljniju provjeru. 

Razina korisnika 1

Izbacuje mi "stranica nije pronađena" na A1 forumu preko Vaše poveznice. Molim ispravan link ili neki drugi kanal komunikacije. LP

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Becks20 , molim te da probaš OVDJE.

Razina korisnika 1

Poslano, čekam odgovor

Hvala, lp

Pozz, ja imam isti "problem". Imao sam 66 kn, sad je na nuli, a nisam mogao to nikako potrošiti. Rečeni mi je da će mi se taj iznos umanjiti na sljedećem računu.

 

 

Razina korisnika 1

Meni je na kraju rečeno da se te kune prve troše dok se ne potroše do kraja, pa tek onda zapravo nakon toga počinjem koristiti opciju neograničeni pozivi i SMS. Tak nekak su mi se kune i skidale kak sam obavljao pozive. Ali ništa mi nije bilo rečeno o umanjenju računa. Čekam račun sad za 10.mj.pa ću vidjet točno kad stigne.

Bedž +1

@Becks20 Tako je. @Denyslav Prebačeni novac možeš potrošiti u roku od 90 dana od dana prelaska na pretplatu, prema važećem cjeniku odabrane tarife za privatne korisnike: na sve vrste poziva, poruka i prijenos podataka unutar Hrvatske, prema inozemstvu ili u roamingu. Iznos prebačen s računa na bonove se troši prvi. 

Hm, nije mi tako rečeno ali sad je gotovo, novci su potrošeni. Mislim, nova tarifa je sa besplatnim minutama i sms-ovima i 10 GB prometa, a ispadne da mi zapravo sve naplaćujete. Taman sam kupio bon dan ranije. Šteta.

@Denyslav  žao mi je ako si dobio drugačiju inforamciju, no kolegica ti je navela odgovor.

Odgovori