Riješeno

a1 kartica ne ne prima pozive niti poruke

  • 27 August 2020
  • 2 odgovora
  • 169 pregleda

Pozdrav, znaci jucer ujutro mi je stigao uređaj Samsung s9+ otkljucan na sve mreze, a1 kartica stavljena u uredaj ali nece prima pozive niti poruke, odnosno poruka dode za par minuta da me netko zvao. Mobilni podaci funkcioniraju. Kad se stavi tele 2 kartica funkcionira zove i salje poruke sve radi. Jucer sam otisla po novu karticu ( mislila sam da je do kartice ali nije). Jutros sam bila u A1 nitko ne zna sto se dogada, kao i serviser koji kaze da nije imao ovakav slucaj do sad. Mobitel je i resetiran i na tvornicke postavke, i reboot system je napravljen. Poslijednje ažuriranje ali mu nista ne pomaze.

icon

Najbolji odgovor od nickno 27 August 2020, 18:06

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 6
Bedž +6

🤔...jesi probala staviti karticu u drugi slot? 

Isto tako provjeri koje su ti zadane aplikacije za poruke i pozive. Moguće je da ti kasne ako nisu originalne od telefona.

 

Možda griješim, ali mislim da su svi S9+ mobiteli originalno otključani za sve mreže, razlika je jedino u softweru, tj.ako si ga kupila u A1, imat ćeš A1 bootloader i njegov bloatware (sorry A1, 😛),ako si ga kupila u slobodnoj prodaji imat će samo Samsungov, Gugletov i Microsoftov softwer.

 

 

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav valentina556, molim te pošalji privatnu poruku [url=https://forum.a1.hr/inbox/conversation?with=537]OVDJE[/url] , navedi nam broj po kojem koristiš uslugu za detaljniju provjeru po usluzi koju koristiš. 

Odgovori