Pozdrav, znaci jucer ujutro mi je stigao uređaj Samsung s9+ otkljucan na sve mreze, a1 kartica stavljena u uredaj ali nece prima pozive niti poruke, odnosno poruka dode za par minuta da me netko zvao. Mobilni podaci funkcioniraju. Kad se stavi tele 2 kartica funkcionira zove i salje poruke sve radi. Jucer sam otisla po novu karticu ( mislila sam da je do kartice ali nije). Jutros sam bila u A1 nitko ne zna sto se dogada, kao i serviser koji kaze da nije imao ovakav slucaj do sad. Mobitel je i resetiran i na tvornicke postavke, i reboot system je napravljen. Poslijednje ažuriranje ali mu nista ne pomaze.
🤔...jesi probala staviti karticu u drugi slot?
Isto tako provjeri koje su ti zadane aplikacije za poruke i pozive. Moguće je da ti kasne ako nisu originalne od telefona.
Možda griješim, ali mislim da su svi S9+ mobiteli originalno otključani za sve mreže, razlika je jedino u softweru, tj.ako si ga kupila u A1, imat ćeš A1 bootloader i njegov bloatware (sorry A1, 😛),ako si ga kupila u slobodnoj prodaji imat će samo Samsungov, Gugletov i Microsoftov softwer.
Pozdrav valentina556, molim te pošalji privatnu poruku [url=https://forum.a1.hr/inbox/conversation?with=537]OVDJE[/url] , navedi nam broj po kojem koristiš uslugu za detaljniju provjeru po usluzi koju koristiš.
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko FacebookaEnter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.