Riješeno

Mobilni Net L noćna opcija

  • 21 Lipanj 2019
  • 3 odgovora
  • 259 pregleda

Poštovanje,
uključio sam navedenu tarifu (bez ugovorne obveze), ali mi noćna opcija ne radi. Naime i prošle godine sam tokom ljeta uključio istu opciju i noćna opcija mi je bila automatski uključena i pisalo je to na ugovoru pod dodatne opcije. Ove godine kad sam uključivao valjda nisam išao za tim jer na stranici ionako piše da mi je uz Mobilni Net L noćna opcija besplatna.
https://www.a1.hr/privatni/internet/mobilni-internet Piše na dnu stranice ovo što sam poviše naveo.
Pokušao sam sam uključiti sam opciju slanjem NOCNA na 13125 i dobijem poruku:
Na vasem tarifnom modelu nije dozvoljeno koristenje Nocna opcija.

Ne razumijem u čemu je problem i kako da aktiviram tu noćnu opciju koju bi trebao moći uključiti i to bez dodatnog plačanja.
icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 23 Lipanj 2019, 13:34

Bok AirLive,

na novoj tarifi je potrebno zatražiti uključenje, no vidim da si isto pokušao. 😐 Svakako nam se javi na besplatan broj 0800 091 091 kako bismo po tvojem broju mogli provjeriti o čemu se radi.
Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 3
Bok AirLive,

na novoj tarifi je potrebno zatražiti uključenje, no vidim da si isto pokušao. 😐 Svakako nam se javi na besplatan broj 0800 091 091 kako bismo po tvojem broju mogli provjeriti o čemu se radi.
Evo taman maloprije obavio razgovor i uključili su mi valjda opciju. Samo što je to obavljeno preko 13123, a ne 13125 kako piše na stranici. Tj. dobio sam ovu poruku sa broja 13210:

NOCNA OPCIJA l Ukljucili smo vam Nocnu opciju i na mjesecnom racunu naplatit ce se naknada 49,80 kn. Ako zelite iskljuciti opciju, posaljite -NOCNA na 13123. Poslovni korisnici uslugu mogu iskljuciti dostavom zahtjeva ovjerenog pecatom i potpisom odgovorne osobe ili putem usluge Moj A1 ako su korisnici s master pravima. Za korisnike Internet bez granica L i Mobilne internet XL tarife naknada se nece naplacivati. Ako zelite saznati vise, posjetite: www.A1.hr/uvjeti-koristenja Vas A1 tim.

Valjda mi nebi smjelo naplatiti tih 49,80kn tj. valjda ova moja opcija spada pod neku od ove 2 podebljane. To pretpostavljam ne mogu vidjeti nigdje nego čekat kraj mjeseca i račun.
Razina korisnika 1
@AirLive bok, ako imaš Mobilni net L tarifu, na Noćnu opciju imaš 100% popusta na mjesečnu naknadu 🙂 SMS poruka koju si dobio je sistemska poruka koju svi korisnici dobiju nakon što uključe opciju, neovisno koju tarifu koriste 🙂

Odgovori