Pozz svima,
da li je netko uspio shvatiti/pokrenuti parental control na navedenom Ubee evw32c?
Uopće mi nije jasna logika rada. Želio bi blokirati pristup internetu za 3 dječja mobitela u noćnim satima. Kako to postići? Na Tehnicolorovom routeru sam to radio preko MACadrese uređaja. Ovo "novo" čudo krajnje zbunjuje.
Značajka parental control ili "White list only" ograničava korisnika da posjeti samo web-lokacije navedene u popisu dopuštenih domena njegovog / njenog pravila sadržaja, pa pretpostavljam kako ti želiš koristiti opciju MAC Restritcion.
Blokirati uređaje možeš putem MAC adrese pod postavkama WLANa.
Potrebno je otići na:
Gateway / WLAN / Access Control - gdje u nastavku odabireš "MAC Restrict Mode" u obliku "Allow" ili "Deny" te pod tablicom upisuješ MAC adrese uređaja koje želiš pustiti/blokirati na WLAN konekciju.
Hvala na odgovoru. I sam sam došao do ove opcije međutim to nije rješenje koje tražim. Blokiranjem pristupa WLAN-u uređaja preko MAC adrese zabranjen je pristup cijelo vrijeme. Meni treba opcija "Time of day" s kojom bi određeni uređaj blokirao u određenom periodu dana.
Ukratko Ubee router to ne podržava dok je Technicolorov router imao tu opciju.
Obzirom da mi djeca imaju Android uređaje rješenje se ukazalo u aplikaciji Google Family Link s kojom mogu definirati sva ograničenja.
Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali korisnički doživljaj i personalizirali tvoje iskustvo. Prihvaćanjem kolačića se slažeš našom sa politikom kolačića. Više o kolačićima.