Treba mi ogromna pomoć

  • 27 Studeni 2017
  • 3 odgovora
  • 1912 pregleda

Ugovor mi ističe iz T-coma uskoro i živo me zanima koji internet uzeti. Znači zanima me samo internet nikakav telefon nikakva televizija, samo flat net uz dobru brzinu od 20 Mbit/s, ništa ispod toga me neće zadovoljiti, Živim blizu novog aerodroma kraj Plesa i želim što bolju i stabilniju uslugu interneta, ako itko može pomoći sa bilo kakvim informacijama više je nego dobrodošao. Gledam H1 telekom i čine mi se kao dobra opcija, ali eto radije hoću čuti prije što korisnici misle o svemu.

Odgovora 3

Bježi od vipa.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Kod situacije žičane parice t-coma, uvijek ću savjetovat neki homebox ili pokućni jer kako god okreneš i kod koga god odeš, možebitni su problemi s brzinom i prepucavanjima tko je odgovoran za kvar ili spore brzine. Znam da HB ili pokućni ne daju tolike brzine koliko daju u reklami ali mislim da više od stabilnih 20 uvijek možeš imat.

Jesi probao uzet neku probnu SIMicu pa ubacit u mob da vidiš čisto pokrivenost signalom i brzinu? Neovisno sad za koju mrežu se odlučiš.

Nadalje, kad dođeš do nekog zaključka, dobro iskoristi probni rok od 14 dana... 😉
@KobraReX nisi uopce obrazlozio svoj odgovor pa te molim da napravis to, a sto se tice homeboxa mislim da je zica najbolja opcija jer kad pokusam igrat odredene online igre preko wifija znatno veci je ping preko wifi signala nego preko zice. Mobilni internet je bez problema, brzina kod tcoma 112 Mbit/s, a wifi im je jedva 12 Mbit/s... Izgleda da je sve na meni jer ova drzava nema nesto za sto mozes reci e to je bolje i to uzeti... Hvala na odgovoru @gogsy1975

Odgovori