Vanjski VIP suradnici za Home Box uslugu

  • 11 July 2017
  • 3 odgovora
  • 978 pregleda

Došla mi VIP terenka na vrata(prije tog nazvala) i ponudila Home box uslugu sa obećanjima do100mbs brzina , 150 kn tarifa..dva tjedna testni period.ugovor na 24mj...poklon bežični telefon....itd.
Ja sav sretan, konačno nešto za nas prigradske.
Kad ono brzina max 15mbs,tarifa 150 + pdv...testni period u ugovoru samo 5 dana i ako ne vratite u tom roku kreće vam naplata za potrošeni promet. Nema poklon telefona..itd Same laži..laži..laži !!!
Tako su me valjali nešto više od mjesec dana i sada sam dobio račun od OPTIME i od Vipa za isti period 01.- 30. 06. 2017
Kakav nered.....kad se pozoveš na njihovu terenku...ograđuju se da nemaju oni ništa sa njom...kakav užas!!!!
Ne preostaje mi ništa nego obratiti se udruzi za zaštitu potrošača

Odgovora 3

Razina korisnika 1
017007060
Do 11:30 rade mislim
Nazovi tetu u hakom,pitaj za savjet;)
Razina korisnika 7
Bedž +3
Homebox je mobilna tehnologija i nema ništa s tvojom uslugom kod Optime, osim u slučaju da si naglasio da želiš prijenos broja na Homebox i raskid ugovora s Optimom. Ako nisi, onda Optimu moraš rješavati/raskidati posebno sam ovisno o tome jesi li ili nisi pod ugovornom obvezom. Ako jesi, a ugovor nije raskinut od 1.6. u svakom slučaju moraš platiti još jedan ili dio računa Optimi, a za ostatak Homebox otkad si počeo koristiti uslugu.
Tu imaš sve o Homebox usluzi http://www.vipnet.hr/homebox , a na dnu stranice link na sve uvjete korištenja. Provjeri i vidi što se ne poklapa s onim što ti je rečeno i isto tako pročitaj papire koji su ti ostavljeni.
Ako nemaš pisanih dokaza da te dotična prevarila nemaš baš neku podlogu za žalbe osim da tražiš dotičnu po imenu i prezimenu i agenciji za koju radi i natjeraš je da prizna da te prevarom navukla na potpisivanje ugovora, inače je sve rekla kazala.
Ja bi pitao ROMPA da nam reče što je napravio, probao napraviti da bude signala na tom homboxu. Dali ste stavili neku od antena, makar ovu koju dobijete od VIPa. Ako niste ili ne pomaže treba nabaviti antenu Iskra p56 pa probati ima li signala. Ako nema probati sa 2 antene okrenuti istu di ima najvišu jačinu signala-fiksirati i eto ti brzine na 50 mbit/s. Tako je kod mene, iako je repetitor iliti bazna stanica 3 km od mene, možda ti daju i VIPovci antenu. Ht kod takvih slučajeva dijeli besplatno antene, mislim da se i VIP mora malo pozabaviti s time. Kažu tko čeka večeru iz sela obično bude gladan.

Odgovori