Riješeno

Usporenje interneta

  • 2 January 2017
  • 3 odgovora
  • 4030 pregleda

Pozdrav.
Več dva dana mi je kučni internet drastično usporen. Prije mi je brzina bila preko 4 Mbps a sad je konstantno 1.46 Mbps. 31.12. je kostantno pucala veza i sad je zadnja dva dana ovako spor. U čemu je problem?
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 2 January 2017, 12:24

Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 7
Bedž +3
Bez obzira na mjerenja, dobit ćeš odgovor da mjerenje preko wirellesa nije relevantno. Probaj se spojiti s kablom pa izmjeriti. 😉 Vrijeme je takvo da su svi kod kuće i spajaju se i stvaraju zagušenje. Što se pucanja veze tiče, imali su nekih problema.

P.S. možda ti je zagušenje na wirelles kanalu? Probaj ugasit i upalit router pa ako ti automatski bira kanal, možda se prešalta na "bolji"... alternativno (ukoliko si stručan), možeš probat sam prebacit na drugi kanal...
Nakon gašenja i ponovnog paljenja je nešto povečao brzinu ali se stalno prekida veza. Nije problem u WiFi-ju jer se ugase DSL i internet lampica. Ako se ne stabilizira pokušat ću ga kasnije vratiti na tvorničke postavke.
Razina korisnika 5
Moram se sjetiti dsl priče 🙂 to bi znači gubljenje veze sa centralom i zahtijeva provjeru tehničara da vide što se dešava na liniji, broj je kao i za szk.

Ali ovo što Gogsy kaže obavezno napravi, inače te neće shvatiti ozbiljno. To im je jedno od prvih pitanja kako se spajaš..

Odgovori