Riješeno

Uključenje usluge

  • 1 December 2021
  • 1 odgovor
  • 105 pregleda

Poštovani,

 

Prije 3 mjeseca sam se preselio na novu lokaciju (novogradnja) na adresi Motovunska 22. Zgrada je trenutno u postupku dobivanja uporabne dozvole (bit će kroz cca. 2 tjedna).
Na lokaciji je trenutno dostupna samo parica (kroz HT-ovu infrastrukturu). Zatražio sam navedenu uslugu preko parice jer nemam drugu opciju za neograničeni internet ali sam već nekoliko puta poslao upit oko uključenja usluge (optika ili kabel) ali nitko ne odgovara.
Naime, u okruženju se nalazi 5 novijih zgrada od kojih niti jedna nema optiku a cijelo naselje je pokriveno optikom (zračni kabel). Primjerice, stare kuće nasuprot zgrade (preko puta ceste, cca. 3m) imaju optičku infrastrukturu. 
HT-ov tehničar mi je rekao da s obzirom da se radi o zračnom kablu za optiku da 100% nećete to provoditi u zgrade onda ali me svejedno zanima hoćete li uvoditi određenu kvalitetniju uslugu jer bih u protivnom promijenio operatera.

icon

Najbolji odgovor od A1_Sunchica 1 December 2021, 21:43

Pogledaj original

Komentiranje je onemogućeno za ovu temu.

Odgovora 1

Razina korisnika 3
Bedž +3

@vedranserences javi nam OVDJE točnu adresu, koliko zgrada ima stanova i svoj kontakt broj. Provjerit ćemo s kolegama kakvi su planovi :)