Riješeno

Ruter NAT type je strict

  • 28 December 2017
  • 11 odgovora
  • 9134 pregleda

Imam vip ubee ruter i kad pokusavam na playstationu igrat s prijateljima ne mogu jer je NAT type strict. Zna li ntko kaoko to promijeniti na open?
icon

Najbolji odgovor od mitech 2 February 2018, 10:32

Pogledaj original

Odgovora 11

Razina korisnika 5
Postavi PS4 u DMZ.
Probao sam... ništa.
Vidim da je prošlo jako puno vremena od tvog posta, ali svejedno ti možda uspijem pomoći ako još uvijek imaš isti problem.

Ako želiš promijeniti NAT Type sa NAT 3 (strict) ili sa NAT 2(moderate), moraš kontaktirati službu za korisnike i tehničku podršku te zatražiti promjenu jer samo oni mogu to napraviti na korisnikov zahtjev.

Inače, kod nas u naša divna RH-a smo svi na NAT Type 2. 🙂 Ako ti se kod neke igre pojavljuje NAT kao Strict, možeš na ruteru smanjiti firewall ili ga ugasiti u potpunosti. Moraš također namjestiti Statičnu IP adresu na ruteru i na Plejki. Za neke igre, uz stavljanje plejke u DMZ, moraš otvoriti i neke specifične portove. Pokušaj ''izgooglati'' koji portovi ti trebaju za koju igru i za sam PSN.

Ako trebaš pomoć oko nečeg navedenog, slobodno se javi! 😃
@Mrs_Babe_Lea
Da probao sam to... ali moj ruter interface uopce nema port forwarding ni opciju za ista raditi sa firewall-om
koji ruter koristiš?
@Mrs_Babe_Lea

Ubee
@IANPETEK
Joooj to i ja imam, baš sam postavila pitanje na forumu kako se otvaraju portovi na njemu jer nigdje to ne mogu na netu pronaći...već se mučim 3 dana, a trebaju mi za EA ME Andromedu. Ma koje gluposti...kako mogu uopće imati takve rutere u opticaju? vidjela sam da ima port triggering i virtual servers, ali to je drugi par rukava i neznam kako bi to funkcioniralo na plejki.
Što se tiče firewalla, mislim da sam negdje pronašla gdje bi to mogao podesiti.
za promjenu NAT-a, zovi VIP. Sretno!:)
Da taj port triggering na veze s tim.. Hvala na pomoci?
@Mrs_Babe_Lea je u pravu. Moraš nazvati službu da ti promjene to. Vjerojatno si na CGN-u pa dijeliš IP adresu sa drugim korisnicima. Trebaju te maknuti s toga 🙂
Pozdrav . Isti problem imam oko nat type ali kod mene je problem jer sam zvao vise puta sluzbu i svaki put mi kazu evo rijeseno.dok prekinem shvatim da nije nista napravljeno i sta da ja sad radim?
@Josiprijeka možda i jeste stvarno riješeno.
Koju vanjsku adresu dobijaš??

Možda je problem negdje drugdje. Što pokušavaš napraviti pa imaš problema sa NATtypom?

Odgovori