Riješeno

Provjera potrošnje prometa

  • 24 November 2022
  • 5 odgovora
  • 55 pregleda

  • Aktivni forumaš početnik
  • 16 odgovora

Pozdrav svima,

Zanima me postoji li mogućnost provjere potrošnje internet prometa na fiksnom internetu? Radi se o optičkoj vezi. Znam da mi flat usluga, no zbog nekih drugih razloga treba mi provjera potrošnje.

 

icon

Najbolji odgovor od acer112 24 November 2022, 09:32

Pogledaj original

Odgovora 5

Razina korisnika 2
Bedž +1

Koji router si dobio/la?

HG8245Q2

Razina korisnika 2
Bedž +1

Nisam siguran, imam jedan drugi huawei router I na njemu nema te opcije, ali alternativa mi je bila postaviti limit na 5TB mjesečno I tu bi mi računalo potrošnju.

Nisam siguran, imam jedan drugi huawei router I na njemu nema te opcije, ali alternativa mi je bila postaviti limit na 5TB mjesečno I tu bi mi računalo potrošnju.

Evo uspio sam naći opciju preko https://moj.a1.hr/  piše internet promet u tekućem mjesecu  odabere se pocetak i kraj razdoblja za koje me zanima, no izgleda da im to trenutno ne radi bar ne pokazuje nista kad kliknem na prikazi. Ocito je to stranica gdje se moze vidjeti komplet podaci od spajanja plus ukupna potrošnja. Sad vidim da im piše na stranici “Usluga pregleda trenutne potrošnje privremeno nije dostupna. Molimo te da pokušaš kasnije” sad ne znam jel to sada samo trenutno zbog nekih radova sad u noći koji bi mogli biti na stranici ili im nešto duže to ne radi.

 

Budemo pricekali do sutra pa cemo vidjeti.

Razina korisnika 6
Bedž +4

Ne radi pregled potrošnje ako si na optici na toj stranici što si linkao, ja sam probao nekoliko puta zadnjih par mjeseci, na adsl-u je radilo.

Ja pregled potrošnje gledam na kompu, win10 ti recimo uvijek izbaci koliko si potrošio zadnjih 30 dana samo što moraš uvijek prvog u mjesecu resetirati statistiku da ti računa od prvog u mjesecu a ne doslovno zadnjih 30 dana. Jedini problem je što ti naravno to neće uračunat promet van PC-a (drugi komp, mob, smart tv i sl).

Odgovori