Riješeno

Optika radovi

  • 29 September 2022
  • 1 odgovor
  • 120 pregleda

Pozdrav,

 

danas sam vidio da mi je optika postala dostupna, te me zanima na koji nacin se izvode radovi na kuci?

Trenutno mi je stup ispred kuce, ali ulaz za telefonski prikljucak gdje je i buzir koji ulazi u kucu mi je iza kuce, a trenutni telefonski prikljucak dolazi iz susjedne ulice iza na kucu.

Sada mene zanima kako se provlaci optika u kucu? Ispred kuce imam ulaz gdje ulazi struja s tog istog stupa, te da li postoji i opcija da udu tamo s optikom? Jer stup je nizi od kuce i ne vidim kako bi provukli preko kuce to,a nebi htio da mi buse po fasadi i rade nove rupe.

 

Ako ima netko iskustva.

 

Lijep pozdrav,

icon

Najbolji odgovor od A1_Boris 29 September 2022, 23:34

Pogledaj original

Odgovora 1

Razina korisnika 1
Bedž +2

@lukazgd pozdrav, drago mi je čuti da te zanima naša ponuda. Po podnošenju zahtjeva za aktivacijom usluge, tehničari rade instalaciju na tvojoj lokaciji te tako možeš napraviti sve potrebne provjere s kolegama vezano za način na koji bi se napravila instalacija i aktivacija usluge. U slučaju da ti ne odgovara način instalacije ili se tehnički usluga ne može aktivirati, dogovorena ponuda se neće realizirati. Slobodno nam javi svoje podatke i točnu adresu OVDJE kako bismo napravili detaljnije provjere vezano za promocije i ponudu koju bi mogao ostvariti. Vjerujem da ćemo tako sve brzo provjeriti i dogovoriti. 

Odgovori