Riješeno

optika Novska


  • Forum rekreativac početnik
  • 7 odgovora

Zanima me šta je to problem agentima za odgovoriti na stotinu mailova kad će se nastaviti rad na optici u Novskoj 200 metara je od mene Potočna ulica napravljena 70 % sad čekamo već 8 mj za dalje ako ima tko sposoban da odgovori

 

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaM 3 March 2023, 20:52

Pogledaj original

Odgovora 11

Razina korisnika 3
Bedž

Dobit ćeš odgovor nikad, kao i ja. Prvo sam im se javio u jednoj temi, pa rekoše u adresu u inbox. Od toga je prošlo skoro 11 mjeseci, nisu ništa javili, samo da su proslijedili upit u nadležni odjel. Nedavno sam otvorio novu temu za svoj kvart po pitanju optike, ni tu se nitko nije javio, tako da... Sretno.

Razina korisnika 4
Bedž +3

Pozdrav @Fudo 🖐🏻 
Kroz 15 dana je odgovor svakako trebao stići ako se radila dodatna provjera s odgovarajućim odjelom zaduženim za proširenje mreže. Na koju e-mail adresu si slao upit na temu optičke mreže? Dobio si automatski odgovor da je upit zaprimljen i da će odgovor stići naknadno? Ako si za, mi bismo ovim putem provjerili tvoj slučaj i zato te pozivam da nam se javiš privatnom porukom OVDJE i napišeš s koje e-mail adrese si slao upit te za koju adresu (puni naziv ulice, kućni broj, poštanski broj i mjesto) te radi li se o zgradi ili kući.

Razina korisnika 4
Bedž +3

@Zlatko budući da je slična, ako ne i ista situacija, molba vrijedi i za tebe da se javiš privatnom porukom OVDJE pa ćemo provjeriti i povratno ti se javiti s više info.

ostavio sam podatke valjda će sad netko pametan odgovoriti

Razina korisnika 4
Bedž +1

🙈 I opet vrtnja u krug.

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ak mislite da je samo u Hrvatskoj jako sporo uvođenje optike, varate se 🤭. Evo EU predlaže akt kojim bi svi u eu do 2030.e trebali imati optiku, a razlog sporosti je skupoća infrastrukture, a telekomi također žele i da IT multikompanije poput Microsofta, Facebooka,Applea, Googlea učestvuju u tom pothvatu, jer- a pa ono-najviše prometa otpada na njih, jelte

https://zimo.dnevnik.hr/clanak/ek-predlozila-akt-o-gigabitnoj-infrastrukturi-kojim-zeli-ubrzati-izgradnju-infrastrukture-za-gigabitne-mreze---768008.html

 

Ako A1 šuti, niš od optike za vas do daljnjega 😛. Onog trena kad optika postane dostupna za vas, znat ćete, jer bu A1 poslal agente da fino potpišete ugovor o prelasku na optiku. 

Razina korisnika 3
Bedž

@Zlatko budući da je slična, ako ne i ista situacija, molba vrijedi i za tebe da se javiš privatnom porukom OVDJE pa ćemo provjeriti i povratno ti se javiti s više info.

Već imate temu ovdje 

i pitam za cijeli kvart, a ne samo za sebe jer ako nema kvart, neću imati ni ja.

Ono što mene živcira, svi operateri biraju iste kvartove za uvođenje optike(posebno one sa zgradama) i gdje se baš svi operateri guraju u jednu te istu zgradu uvesti svoju optiku, dok im kvartovi sa kućama i nisu baš neki prioritet..

Razina korisnika 4
Bedž +1

Čuj, logika kaže da na površinama iste veličine u zgradama bude više kućanstava, pa prema tome i više potencijalnih klijenata. Vjerojatno se prema tome vode.

Razina korisnika 4
Bedž +3

Svima koji nam dostave potrebne podatke privatnom porukom OVDJE odgovaramo u najkraćem mogućem roku nakon što dobijemo povratnu info od odgovarajućeg odjela.

Razina korisnika 3
Bedž

Najkraći mogući rok vam je više od 10 mjeseci? Imate moju adresu u inboxu od prvog puta kada sam pitao, ne mislim je slati 6 puta za isto..

Razina korisnika 2
Bedž +2

@Zlatko primi naše isprike što ti tada greškom nismo proslijedili povratnu informaciju koju smo zaprimili. Poslali smo ti poruku pa ih provjeri. 

Odgovori