Riješeno

Optika Donja Dubrava - Vardarska

  • 4 Siječanj 2020
  • 11 odgovora
  • 3779 pregleda

Pozdrav, imate li ikako u planu pokrit označeni dio Dubrave optikom (Vardarska ulica i okolne ulice) u skorije vrijeme. Stup s opitokom je doslovno 50m zračne linije od moje kuće.  Trenutno imamo vaš internet koji je kriminalno loš a plaćamo 320 kn pretplatu. Di su više te investicije zbog kojih ste digli cijenu fiksnih linija?

 

icon

Najbolji odgovor od A1_Buga 22 Siječanj 2020, 09:01

Pozdrav @Jaksha ,

isprike što si malo duže čekao na povratnu informaciju. Kolege su nam javili da je to područje u projektu za spajanje te će biti ove godine, ali u ovom trenutku nemamo točnu informaciju kada.

Pogledaj original

Odgovora 11

Razina korisnika 1

Pozdrav Jaksha, proslijedila sam na provjeru, javimo ti se povratno s informacijom. 

Bude ta provjera?

3-5 godina

Zar ozbiljno? ostavite rupu ovdje? Pa tko normalan bi ostavio taj dio nepokriven, a sve okolo pokriveno….Koliko dugo će se čekat da imamo bolji net nego 1998 i to za 320kn? ovo je strašno što vi radite.

Pozdrav @Jaksha ,

isprike što si malo duže čekao na povratnu informaciju. Kolege su nam javili da je to područje u projektu za spajanje te će biti ove godine, ali u ovom trenutku nemamo točnu informaciju kada.

Kada namjeravate provesti optiku na navedenom području - Vardarska i okolne ulice? Ili da se prebacim na 4G router i otkažem vam pretplatu? Ono čisto da znam jer “Ove godine” je poprilično širok pojam od 11 mjeseci i 300njak dana. Konkretnu info molim.

Razina korisnika 3

@mtomas  Pozdrav, kao što smo naveli, u ovom trenutku nemamo detaljniju informaciju o tome u kojem će se periodu ove godine uvoditi.

u tom slučaju, nemamo izbora nego preći na drugog providera. a vjerujem da je i ostalima strpljenje pri kraju.

pozdrav, da opet osvježim ovu temu i da ne pišem opet isti post. jel se išta promijenilo u pogleda orginalnog posta. kraj godine je blizu, a i dalje nema nikakvih naznaka da se nešto radi po tom pitanju?  radim već 7 mjeseci od doma i radit ću još minimalno 7 mjeseci zbog situacije s korona virusom. brzi internet mi je prijeko potreban (download i upload) a trenutno imam drlog od interneta kao iz 2001 godine. vaša konkurencija (ako tako možemo nazvat jednog operatora) postavlja optičku infrastrukturu gdje stigne a vi se samo reklamirate...

@Jaksha pozdrav! 

Kao i prošli put, ponovno sam proslijedio upit na provjeru. Vjerujem kako ćemo imati ponešto preciznije informacije ovog puta. :slight_smile:

Javimo kad nam stigne povratna informacija. 

Razina korisnika 1

Pozdrav @Jaksha, pošalji nam privatnu poruku OVDJE , potreban nam je i kućni broj za provjeru. :slight_smile:

 

Odgovori