Riješeno

Optika Donja Dubrava

  • 5 Prosinac 2018
  • 9 odgovora
  • 678 pregleda

Pozz

Zanima me kad je u planu pustanje optike za adresu Zlobinska 4 jer je vec postavljeno sve na stupu,a ugovor mi istice 15.12.18 sa amisom.
Na hakoom mu je pod sektor 13.
Hvala unaprijed!
icon

Najbolji odgovor od A1_Sunchica 15 Ožujak 2019, 11:20

@profa385 hvala na linku ali ovo je objava namjere postavljanja. U mojoj ulici je sve već postavljeno. Moje pitanje je kao što se gore i vidi kada će isto biti dostupno za korištenje krajnjem korisniku...Provjerili smo s nadležnima, no zasad precizniju informaciju nemamo osim da se uključenje očekuje do kraja godine. Svakako nam je u interesu da se sve osposobi čim je prije moguće 🙂
Pogledaj original

Odgovora 9

Razina korisnika 4
Samo polako, da sad i potpišeš ugovor nebu ti spojili barem 45 dana a i kad krene spajanje jehovini svjedoci će krenuti od kuće do kuće i nuditi nešto povoljnije.
Razina korisnika 2
Pozdrav,

pošalji nam svoj kontakt broj u A1 Forum inbox pa ćemo provjeriti s kolegama kada bi moglo ići spajanje i povratno te kontaktirati.

A1 Forum inbox ćeš pronaći ovdje.
Pozdrav,

I ja imam isto pitanje kao @eka_pro.
Zanima me kada je u planu puštanje optike za adresu Hlebinska ulica 23a?
Sve je postavljeno na stupu. Dobio sam informaciju do kraja ove godine ali bi ipak volio barem malo precizniji odgovor. Unaprijed hvala.
Lp,
Matej
https://www.a1.hr/poslovni/izvodenje-gradevinskih-radova

pa se pronađi
@profa385 hvala na linku ali ovo je objava namjere postavljanja. U mojoj ulici je sve već postavljeno. Moje pitanje je kao što se gore i vidi kada će isto biti dostupno za korištenje krajnjem korisniku...
Dečki taj odgovor nećete nažalost od nikoga dobiti...nakon nekog vremena doći će Vam akviziteri od A1, moj savjet Vam je nemojte imati posla sa njima, ako nećete ogromne nerješive probleme.
To što imate sve pripremljeno ništa ne znači da će to biti brzo postavljeno. Recimo ja imam optiku već 1,5 godinu , a par kuća od mene nemogu se još uvijek priključiti.
Razina korisnika 2
@profa385 hvala na linku ali ovo je objava namjere postavljanja. U mojoj ulici je sve već postavljeno. Moje pitanje je kao što se gore i vidi kada će isto biti dostupno za korištenje krajnjem korisniku...

Provjerili smo s nadležnima, no zasad precizniju informaciju nemamo osim da se uključenje očekuje do kraja godine. Svakako nam je u interesu da se sve osposobi čim je prije moguće 🙂

@profa385 hvala na linku ali ovo je objava namjere postavljanja. U mojoj ulici je sve već postavljeno. Moje pitanje je kao što se gore i vidi kada će isto biti dostupno za korištenje krajnjem korisniku...Provjerili smo s nadležnima, no zasad precizniju informaciju nemamo osim da se uključenje očekuje do kraja godine. Svakako nam je u interesu da se sve osposobi čim je prije moguće :)


Do kraja koje godine?
Razina korisnika 2
Do kraja koje godine?

2019., da ne bi bilo zabune 🙂

Odgovori