Poštovani, sramim se u Vaše ime. Zar u ovo doba sveopćeg interneta vi ne pružate mogućnost KUPNJE dodatnih GB osim jedanput mjesečno 5 GB i jedanput mjesečno 1 GB. To mi se čini kao kažnjavanje i discipliniranje vlastitih korisnika. Umjesto da u ljetno doba (kao što je to bilo prije nekoliko godina) ponudite neke dodatne mogućnosti, NE! NE! Vi ograničavate daljnju kupnju. Nevjerojatno! Uistinu sam ogorčena. Zar nije i Vama u interesu dati neku ponudu u tom smislu, bez obzira na cijenu. Nalazim se na ljetovanju i potreban mi je Internet, ali ja ga od svog providera ne mogu dokupiti. Zar je to moguće? Uzevši u obzir i sve druge Vaše mane, uključujući ukidanje N1, najozbiljnije razmišljam o promjeni providera, iako sam Vaš korisnik mobitelom i TV+internet paketom na dvije adrese, od kada ste na hrvatskom tržištu. Vjerujem da postoje i bolji ponuđači na tržištu. Hvala Vam na Vašim ograničenjima!!!
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko Facebookaili
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.