PITANJE

Jel mogu dobit raskid ugovora za ovo bez penala?

  • 25 Rujan 2019
  • 12 odgovora
  • 2151 pregled

Razina korisnika 1
  • Aktivni forumaš početnik
  • 28 odgovora


Odgovora 12

Razina korisnika 4
Zašto si stavio server na Optimu? Rezultati bi bili bar malo bolji da je na A1
Razina korisnika 1
Ma bilo bi vrhunski da sam stavio A1 @Remko1

Razina korisnika 7
Bedž +3
Budući si vidim sudjelovao već u temama o Homeboxu i znaš sve o limitu i smanjenju brzine, pretpostavljam da nije ništa od navedenog već se još uvijek boriš s vjetrenjačama. Žalio se već? Tražio raskid?
Razina korisnika 1
@gogsy1975 ako ti misliš da pomoću ove slike bi oni meni odobrili raskid (bez penala) onda ću im se rado javit. Ni na jednom mobitelu sinoć nije bilo neta "Povezano, nema interneta". Jel imas kakvu normalnu mrezu za preporucit? (Osim T-coma jer nisu proveli optiku). Nebi da raskidam pa da nemam ništa.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Vidio sam tvoje prijašnje postove gdje si stavljao screenshotove, pa vidim da se vrti oko slične brzine. Ako nisu u vremenu prekoračenja limita, zašto ne? Napraviš dopis, argumentiraš screenshotovima kroz neki vremenski period, i neka ti riješe. Ili je do lokacije ili je do HB ili do bazne stanice. Ako nisu sposobni pružiti uslugu koju plačaš, moraju ti omogućiti raskid. Ovo sve uz uvjet da nije prekoračen limit od 100Gb pa se vuče do kraja mjeseca. Ili limit i još opcija, vidim da si upoznat sa svime.

P.S. jučerašnji dan kod svih operatera smrt, nema što nije pocrkavalo od nevremena. Ako nemaš uvjet za optiku ili kabel, sve je to povuci-potegni. Nisam od nikoga čuo da je iznimno zadovoljan. U početku "leti" a dalje... Tele2 pokucni ima CAT6 router pa možda dual channel mode daje veće brzine ali sve je to relativno.
Razina korisnika 1
@gogsy1975 gdje provjeravaš da znaš da je svim operaterima pocrkalo, pazi sheme, zvao sam ih, i stariji covjek me zavlaci 5 minuta kaze "provodim dijagnostiku sacekajte trenutak", to je rekao 3 puta, i onda kaze preusmjerit će me dalje da mi pomognu, i tako 5 puta, doslovno. Meni su samo rekli da im se vrši update A1.hr stranice i da zato ne mogu pristupit svom racunu, nitko nije spominjao nevrijeme.. i da li znas posto se vrte cijene bez ugovorne obveze i na A1 i na tele 2?
Razina korisnika 7
Bedž +3
Poanta mog upisa (i tvoje teme) je bila da se žališ ali to izgleda osim pisanjem ovdje počevši unazad godine dana nemaš afiniteta. Na forumu ti nitko neće dati raskid bez penala. Probaj, pitaj... ako nisi u prebačaju tarife a to se nisi izjasnio... ;)

Gdje provjeravam? Imam prijatelje na drugim mrežama, vidim po forumima, satelitski maxtv crko... A gdje je bilo ili nije bilo nevrijeme, ne znam... Sve je to tehnologija podložna kvarovima.
Razina korisnika 1
Nemam ja probleme godinu dana 24/7 da idem odmah raskidat ugovor, ali kad ih imam onda napišem ili zovem. Pitao sam samo da li mogu dobit raskid bez penala ako ne dostavljaju uslugu putem ove slike, jer kad oni provjere kod njih je naravno sve u redu. A nemaju tehnicare da pogledaju uzivo, i dok ne saznam da li je svaki ISP ovakav, zašto bih ostajao bez interneta? Nije da nemam afiniteta već se raspitujem dok ne dođe trenutak. valjda će CAT6 bit vrijedan love.
Razina korisnika 5
Bedž +5
Mislim da moraš koristiti onaj hakometar za provjeru brzina, to bi morali priznati, ako ne A1, onda HAKOM
Razina korisnika 7
Bedž +3
Za raskid treba biti neka konstanta "neusluge", pojedinačni i povremeni ispadi, prime time kad se svi nakače, loše vrijeme i povremeni prekidi nisu razlog. Tako je kod svih, nažalost. CAT6 ima samo tele, ht i a1 ograničavaju resurse valjda pa daju samo CAT4.
Razina korisnika 5
Bedž +5
U uvjetima mislim da i piše da su mogući povremeni prekidi u pružanju usluge i da se mi slažemo da to nije razlog za raskid ugovora.
Razina korisnika 5
Bedž +5
Evo i mene je ulovilo nevrijeme, vani grmi sve u šesnaest, interneta ima-nema 😱🤣🙄

Odgovori