Riješeno

Internet sporiji od ugovorenog

  • 6 January 2023
  • 5 odgovora
  • 280 pregleda

Pozdrav, nedavno sam se prebacio na A1 internet i imam problem. Na mojem računalu dobijem otprilike 40/2mbps svaki put, na PS5 isto. Na svakom uređaju u kući preko Wi-fi konekcije dobijem iste brzine. Kako to ima smisla? Trebam li podesiti nešto u postavkama rutera. Nije do mog računala jer sam isto pitanje postavio na nekoliko foruma i svi su zaključili da je problem to operatera.  Isto tako PS5 ima mogućnost gigabitnog interneta a na njemu su iste brzine. Ruter koji imam je Ubee EVW32C.

 

icon

Najbolji odgovor od A1_Dolores 8 January 2023, 15:28

Pogledaj original

Odgovora 5

Razina korisnika 2
Bedž +1

A koje brzine placas?

Razina korisnika 1
Bedž +1

Pozdrav @Marko Markiic, zaista je neobično da imaš jednaku brzinu na svim uređajima u svom kućanstvu. Molim te da nam upit proslijediš OVDJE te navedeš podatke i kontakt broj vlasnika usluge da bismo izvršili potrebne provjere. 

Pozdrav svima,Otkako sam došao u Austriju, živio sam u studentskom domu gdje je internet bio nevjerojatan i mogao sam igrati svoju igru ​​PUBGM s najnižim mogućim pingom.Nakon nekog vremena preselio sam se u drugi studentski dom gdje internet koji pruža uprava nije baš dobar, stoga sam sklopio ugovor s dreijem za dreitube internet od 40 MB. Radio je dobro nekoliko mjeseci i počeo je jako skakati moj ping tijekom igre, ruter bi se stalno ponovno pokretao i veza je bila vrlo nestabilna.Uspio sam ih uvjeriti da mi ponište ugovor i nedavno sam naručio jedan od Magente koji ima 75mb i ima lijepi veliki ruter od ZTE-a.Sada je ovo mobilni internet koji radi sa sim karticom. Tamo je reklamirana brzina bila do 75mb, ali ja jedva dobivam 10-15mb većinu vremena sa stvarno lošim skokovima pinga u igri.Glavni razlog zbog kojeg želim stabilnu vezu je mirno igranje svoje igre jer se samo tako opuštam i opuštam nakon cjelodnevnog rada ili učenja.Nemam pojma što da radim, zapravo ne mogu dobiti dsl vezu jer još uvijek živim u domu bez neovisne veze sa svakom sobom.Ima li rješenja?Za referencu živim u Villachu u samom centru.Nerado isprobavam A1 jer je malo precijenjen, a dobio sam magentu s popustom od 20% za cijeli ugovor. Još uvijek sam u roku od 14 dana.Volio bih bilo kakav doprinos od kolega igrača i ljudi s iskustvom u ovome.Hvala unaprijed.

 

Razina korisnika 4
Bedž

Ako ti internet ne valja, a još si u roku odustajanja, mijenjaj firmu, jer će ti ovdje reći da svaki mobilni internet baš i nije za gaming.

Pozdrav, nedavno sam se prebacio na A1 internet i imam problem. Na mojem računalu dobijem otprilike 40/2mbps svaki put, na PS5 isto. Na svakom uređaju u kući preko Wi-fi konekcije dobijem iste brzine. Kako to ima smisla? Trebam li podesiti nešto u postavkama rutera. Nije do mog računala jer sam isto pitanje postavio na nekoliko foruma i svi su zaključili da je problem to operatera.  Isto tako PS5 ima mogućnost gigabitnog interneta a na njemu su iste brzine. Ruter koji imam je Ubee EVW32C beeg.

 

I got this,..

Odgovori