Riješeno

Homebox Turbo aktivacija i probni rok

  • 25 April 2017
  • 4 odgovora
  • 1830 pregleda

Pozdrav,

u petak (21.4) sam potpisao ugovor za Homebox Turbo uslugu u poslovnici Vip partnera.
Uređaj sam dobio odmah i rekli su mi da bi sve trebalo proraditi u roku 10 minuta.
Nakon što sam to sve priključio, vidim da nemam signala. Zaključio sam da mi vjerojatno usluga još uvijek nije aktivirana i da ću pričekati.
Usluga mi do danas još uvijek nije aktivirana. Zvao sam službu za korisnike i oni su rekli kako će to riješiti, rok za reklamacije je 15 dana :)

Brine me samo ti što u ugovoru piše kako imam pravo na probno razdoblje od 5 dana od dana potpisa ugovora, a iz službe iz korisnike su mi rekli kako tih 5 dana počne teći od aktivacije usluge.
Da li je netko imao ovakvih problema do sada?
Od kada onda počne teći probni rok, od dana potpisivanja ugovora ili aktivacije usluge?
icon

Najbolji odgovor od acer112 25 April 2017, 11:20

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 6
Bedž +3
Aktivacija se gleda kao početak tvog ugovora, ulogiraj se na korisničke stranice i vidi točan datum aktivacije (ako si/kada budeš aktiviran)

Uvjeti korištenja:

Hvala na odgovoru. Proradilo je danas popodne.
Trebali bi samo uskladiti uvjete probnog roka, jer prema onome što piše na ugovoru on počne teći odmah s danom potpisa za razliku od onoga što piše na webu.
Razina korisnika 6
Bedž +3
I ovo gore što sam ja citirao je nezgrapno sročeno "od datuma kupnje odnosno uključenja" - to mogu biti dvije različite stvari. Datum kupnje je kad si nešto uzeo/platio, a uključenje može biti za 10 dana, baš kao što ti sam imaš slučaj. Ja znam da je 100% od datuma aktivacije, no tako to treba i jednoznačno napisati da i drugi znaju bez dodatnih ispitivanja po forumima, SZK i sl. Zanimljivo da su za određene usluge tako i napisali ("od dana aktivacije") a za neke ovako okolišaju. Valjda je autoru ovih Uvjeta malo popustila koncentracija do 47. točke, lol.

Meni se usluga automatski aktivirala nakon nekih 2 dana (od dana dolaska routera poštom). Uostalom, tak i piše, da u pravilu se aktivira kartica unutar 48 sati.

Odgovori