Riješeno

Homebox - Power lampica svijetli crveno

  • 21 September 2017
  • 8 odgovora
  • 8911 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 2 odgovora
Već 2 dana nemam interneta.Na homebox uređaju gori samo ona prva lampica.Probala sam resetirati ali nikakva korist.Tehničku podršku ne mogu dočekati ,stalno su svi zauzeti.
icon

Najbolji odgovor od A1_Darko 22 September 2017, 10:29

Pogledaj original

Odgovora 8

Bok @sanda,
po tvom opisu čini se da je problem sa homebox uređajem ali javi se u SZK da kolege naprave detaljnu provjeru.

Poz!
Kod mene se desila ista stvar ima par dana....ovo nam je već drugi modem koji mijenjamo
..pitam se koliko još dok ne shvate da bi trebalo nešto drugo staviti....
Kod mene isti problem ,zovem službu za korisnike ali ništa samo radi lampica za power drugo ništa
Isti problem. cini mi se da je Vipnet stavio kill switcheve u modeme jer vidim da je u par dana krcato korisnika prijavilo da samo tipka power gori evo i meni od prije 45min.
Ista stvar
Konačno sam dobila szk i danas mi je stigao novi uređaj ali mi je u starom ostala kartica koju je u našoj poslovnici u gradu tip stavio jer je mislio da je ona problem. Sada sam sama zakomplicirala pa ću sutra opet u Vip centar da to probam srediti.
Razina korisnika 2
Evo i moj danas popodne se pridruzio kolektivnoj sahrani. Vrlo je cudno ovakvo masovno umiranje zte mf283+ no da stvari ne idu na bolje nego idu na gore pobrinio se Smrdljivi vip. Umjesto koliko toliko jedva primjeronog routera Huawei B315 ( u ponudi kod tele2 ) oni u zamjenu daju sada Huawei B310 koji je u rangu sa prijasnjim zte - klasa "zadnji otpad " u bespucima raznih ponuda resellera za mobilne operatere.

Nema statusa signala tj. ima ako ce korisnik raditi akrobacije u pregledniku.
Jedan LAN port, JEDAN ?!?

Inace nije uzgred za spomenuti kako se ovaj router koristi u Indiji, Perú, Kenya, Botswana, Al-Mamlakâ al-'Arabīyâ as-Sa'ūdīyâ... i slicnim zemljama 5-tog svijeta, eto dosao i u Hrvatsku.

Bravo za Vip, nije im slucajno palo na pamet izabrati nesto od:

Huawei E5175
Huawei E5186
Huawei B525
ZTE MF286

Jok.. to im smrdi, ipak njihova PR sluzba drzi da smo mi ovdje u rangu Botswane tako da sta ce nam nesto bolje...

Vjerojatno bi im odasiljaci popadali od optercenja da daju bilo koji LTE Advanced podrzani router no glavno da stalno u reklamama KMECE kako je njihova mreza 4G+

Bilo kako bilo, Vip ipak nije Adeze a bude prosao kao SDP. Ja zbilja ne razumijem kakvi to kreteni sjede u odjelu za smisljanje koji drlog od uredjaja uvaliti korisniku a da isti radi bar 2g i da njima nije jasno da su to samo kratkorocne pare od te preplate.

Za nekih godinu dana kada pocnu izlaziti prvi ugovori, korisnici ce bjezati istim ovim tempom kojim sada umiru ovi zte mf283+

Sto zbog paketa prometa od pisljivih 100GB + doslovce Cigansko izvlacenje novaca od korisnika za dodatnih 100GB a sto zbog ovih drloga od routera. Ako te cinenice tamo nekome tko odlucije nisu jasne, bude vidio za 1 godinu....
Ja za godinu dana definitivno bježim.

Odgovori