Riješeno

Homebox brzina

  • 23 January 2022
  • 2 odgovora
  • 203 pregleda

Korisnik sam oko 4 godine homebox usluge, u zadnjih 6 mjeseci imam konstantno problema sa brzinom interneta. Ne znam dali bi to uopće mogao nazvati brzinom jer brzina od 1,5Mbps nije brzina nego puževa brzina!!! Ne znam šta radite ali ovo postaje katastrofalno, na večer mi ne želi učitati stranicu a kamo li Youtube ili nedaj Bože HBO ili Netflix! Pokušavam isključivati i uključivati homebox ali je to uzalud, imam 3 učenika i supruga mi je profesor pa si zamislite na šta to liči pri takvim “bjesnim brzinama” kad obavljaju online nastavu??? Moram njihova računala povezivati sa mojim mobitelom koji je sad na TComu jer ni na njemu nisam imao nikakvu brzinu dok sam bio na vašoj mreži. Mogu vam reći da sam vas hvalio i bio sam zadovoljan ali ovo u zadnje vrijeme je prava sramota!!! Dođe mi da snimim te vaše brzine pa okačim na Youtube pošto imam veću brzinu uploada nego downloada, jedini je problem što onda ne mogu pogledati taj video jer ga ne može učitati, pa opet moram preko mobitela koji je na TCom-u. Pogledajte sami dali bi netko normalan ovu sramotu plaćao???

 

icon

Najbolji odgovor od Cole 23 January 2022, 22:06

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 2
Bedž +1

Imao sam istu situaciju kod Telemacha i svaki teleoperater ti kaže istu stvar i razumijem te, ja sam dobio sjedu kosu od zvanja u SZK. Jedini nekakav spav je ovaj optički koji sam uzeo i od tad nema problema.

Ista stvar i kod mene. Download od 2 do 6 mbps, upload oko 20mbps. Vjerujem da je brzina sporija zbog velikog broja novih korisnika. Ali ako je tako, zasto ne poboljsati infrastrukturu jer ovako nam je logicnije kupiti unlimited tarifu od tcoma i staviti sim u router. Platit cu 50kn vise ali cu imati 200/50 i puno stabilniji ping.

Odgovori