PITANJE

Homebox

  • 30 July 2019
  • 10 odgovora
  • 906 pregleda

Pozdrav. Imam Homebox router ZTE MF283+ kojega više ne koristim. Dao bih ga prijatelju za vikendicu koja je udaljena od naselja, ali prije nego bi on sklopio ugovor s vama, zanima ga kakav mu je tamo signal.
Što biste mi vi preporučili, kako da to istestiramo? Postoji li kakva prepaid 4G kartica koju bismo stavili u taj router za isprobavanje? Ili imate ljude na terenu koje biste mogli poslati (meni su Homebox prodali upravo takvi 🙂 )?
Je li taj router zaključan samo na A1 ili može unutra ići kartica nekog drugog operatera?

Odgovora 10

Razina korisnika 7
Bedž +3
Ako naručuješ daljinskim putem, rok za isprobavanje usluge je 14 dana pa ako nisi zadovoljan, vratiš. Trenutno je za online narudžbe HB duo i poklon bon od 500 kuna na potrošačkoj kartici (ako ga uhvatiš). Za isprobavanje ti niti jedan operater neće preporučiti stavljanje kartice drugog operatera u HB ali jedini način da saznaš je da probaš sam. 😉
Razina korisnika 2
@oobo Upravo kako je gogsy naveo. 😉 Imaš pravo na odustanak od sklopljenog ugovora u roku 14 dana, a možeš ugovoriti Homebox uslugu i bez ugovorne obveze. Cijena za uređaj je 399 kn, dok je mjesečna naknada 175 kn. Homebox se smatra fiksnom uslugom pa je uređaj zaključan na A1 mrežu. 🙂
Razina korisnika 3
Bedž

A proširenja kapaciteta neće biti barem do polovice sljedeće godine, kada će početi razmatrati mogućnosti o tome. Barem sam ja tako obaviješten, a do tada slijede rezovi.

Razina korisnika 3
Bedž

Vidim novost na A1 stranici: Više ne postoji obveza kupovanja njihovog routera, nego se može uzeti samo SIM kartica. Pametno.

Razina korisnika 5
Bedž +1

 

Super daj link !  

Razina korisnika 3
Bedž

Imaš dolje u “odgovorima” na pitanja.

 

 

Prijenosni kućni internet i telefon | A1 Hrvatska

Razina korisnika 7
Bedž +3

Link

 

Dolje u pitanjima stoji…

 

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav ekipa, tako je :D Od danas je moguće aktivirati naš Super Homebox bez kupovine uređaja :)

Otkad otiđoh iz A1 vi sve bolji, polako kopirate t-com i to je super, još jedino kada smanjujete brzinu da je 4mbit/s a ne dva i omogućite plaćanje računa u poslovnicama. Drago mi je da udovoljavate zahtjevima korisnika (bivših i sadašnjih).

Razina korisnika 2
Bedž +2

@zoranp pri kreiranju ponude uvijek se vodimo željama naših korisnika i trudimo se udovoljiti im čim je više moguće. Sugestije sam zabilježila :) 

Odgovori