PITANJE

FritzBox 6490 UI password ne valja

  • 16 December 2021
  • 6 odgovora
  • 570 pregleda

Imam čudan problem.

Došao tehničar, zamijenio router za Fritz 6490. Sve postavio, super, sve radi. Pitam ga koji je password za control panel routera. Kaže lik da piše u uputstvima. Dobro.

U uputstvima je password, no router ga ne prihvaća. Gledam s donje strane routera, no na routeru passworda nema. Probao sam i s "admin".

Ne znam što smijem stavit javno, što ne, pa sam sve ove brojeve zblurao. Ali nema "kennwort" ili "password". U uputstvima ima. Taj password iz uputstva ne valja.

Zvao sam i tehničku službu. Agent na daljinu ne vidi password, a i čudno mu je kak to piše na poleđini routera. Kao, probat će doznat.

Je li normalno da zaporka ne piše na poleđini routera?


Odgovora 6

System

fritz1234

Probao sam i to. Nazvao sam na kraju lika. Kaže nek probam admin1234. Proradilo haha

Razina korisnika 2
Bedž +1

Čudno, kad factory reset napraviš, da li ti radi zadani password

Čudno, kad factory reset napraviš, da li ti radi zadani password

 

Nisam ni pokušavao. Vjerovao sam da ću “standardnim” putem doći do passworda.

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav @p3r02d3r0 :hand_splayed_tone2: Prepreke u samom startu, ha? :relaxed:  Jesi uspio sve konfigurirati ili ćeš da te povratno kontaktira naša Tehnička podrška? Možemo ovim putem proslijediti zahtjev za tebe.

Pozdrav @p3r02d3r0 :hand_splayed_tone2: Prepreke u samom startu, ha? :relaxed:  Jesi uspio sve konfigurirati ili ćeš da te povratno kontaktira naša Tehnička podrška? Možemo ovim putem proslijediti zahtjev za tebe.

 

Ma ne treba, hvala. Sve sam uspio konfigurirati, tako da sve 5. Pretpostavljam da je router rabljen, pa je zato password drugačiji u odnosu na onaj u uputstvima.

Odgovori