PITANJE

Dostupan paket u Tenji

  • 1 Travanj 2021
  • 5 odgovora
  • 64 pregleda

Pozdrav,

zanima me koji paket mi je dostupan na adresi Antuna Mandica, 31207 Tenja.

Zelim uzeti paket s kojim bi imao barem 100 mbps dowloada bez ikakvog limita ako je to moguce, uz internet, uzeo bi i tv+telefon. Trenutno imam HT internet koji mi nakon 100 gb prometa pada na mizernih 20 mbps dowloada sto bude 1,7 mbps skidanja sto mi nikako ne odgovara.

 Isto tako kolega mi je nedavno uzeo Optiku u A1 na lokaciji udaljenoj 1-2km dalje od moje takoder u Tenji, pa me zanima da li je moguce da na mojoj lokaciji uvedu optiku?


Odgovora 5

Razina korisnika 1
Bedž +1

Pozdrav @Filip1505 Na linku https://bit.ly/3sG3udj upiši svoju adresu i pokazat će ti se dostupne opcije za aktivaciju :)

Mene zanimaju tocne informacije, tamo ne pise ni kolika tocno brzina ce bit niti da li je 24 mjeseca jednaka brzina takoder ni da li je moguce na neki nacin pokrenuti ugradnju optike.

 

@Filip1505 što se tiče optike, to ti možemo provjeriti :) Samo te molim da nam tu uz mjesto i ulicu dostaviš i kućni broj. On nam je potreban i kako bismo provjerili mogući tip usluge kojeg možemo omogućiti na tvojoj adresi. 

@Filip1505 što se tiče optike, to ti možemo provjeriti 🙂 Samo te molim da nam tu uz mjesto i ulicu dostaviš i kućni broj. On nam je potreban i kako bismo provjerili mogući tip usluge kojeg možemo omogućiti na tvojoj adresi. 

Tenja

Bedž +2

Pozdrav @Filip1505 , zbog zaštite privatnosti podataka dio tvoje objave smo obrisali. Molim te da nam točnu adresu pošalješ privatnom porukom  OVDJE .

Odgovori