PITANJE

brzina preuzimanja mi je 1.05 mb/s poslje ponoći?

  • 17 April 2020
  • 4 odgovora
  • 2845 pregleda

Znaći ponoć je prošla a brzina preuzimanja mi je 1.05/s mb??

problem je nasto tako što mi je prvo nestalo veze skroz nisam imo interneta a prije toga je brzina preuzimanja bila i do 10.50mb/s, resertiro sam homebox, veza se vratila ali brzina nije.

U čemu je tu problem sada?


Odgovora 4

Razina korisnika 5
Bedž +6

Problem je da su zbog #ostanidoma svi ,koji su doma već mjesec dana, postali šišmiši i vise na internetu od ponoći do jutra 🤣

Razina korisnika 7
Bedž +3

Za sve one koji su na A1 a koriste bakar i paricu od HT-a, znajte da HT u slučaju "navale" kao što je u slučaju #ostani doma i korone, reže "vanjskima" brzinu i postojeće resurse dijeli svojim korisnicima. Informacija od prijatelja, tehničara HT-a. Dakle, ako ste ušli u tu "shemu", ugasite internet, pođite na spavanje i sutradan će biti bolje. Pljuvačina po A1 teško može pomoći.

 

Edit: a sad tek vidim (ako nisi fulao) da koristiš homebox pa provjeri jesi li potrošio kvotu od 100Gb pa ti se smanjila brzina a noćna opcija taj tren nije krenula. Sve je moguće. 😉

Razina korisnika 5
Bedž +1

Malo si prebrz na pisanju čitaj s razumjevanjem…..

Razina korisnika 5
Bedž +6

Malo si prebrz na pisanju čitaj s razumjevanjem…..

Pa čitam sa razumijevanjem 😀. Kolega forumaš se žalio da mu je iza ponoći pala brzina, a već i vrapci znaju da homebox korisnici imaju neograničen flat od ponoći do jutra, a @gogsy1975  je još nadopunio da mu očito nije istekla dnevna sesija koja mu je zbog potrošenih 100 giga gmizajuća. E, ako  problem nije riješen gasi-pali router funkcijom, tad su na internetu  i svi ostali budni koji su najvjerojatnije i bili budni baš toga dana i isto tak bili na internetu. A kad 30.000 šišmiša okupira mrežu, teško da bu imal neku brzinu,jer koliko sam čitala i brzina homeboxa ovisi o opterećenju mreže.

Odgovori