PITANJE

Brzina interneta

  • 18 Siječanj 2021
  • 4 odgovora
  • 250 pregleda

Cao. 

Doseljenjem u Zagreb zbog prijasnjih problema sa Tcomon i Tele2 odlucia san se pric na A1. 

Na pocetku je sve bilo idealno znaci nikad bolji net nisan ima. Zbog cile situacije sa koronom, mora san se vratit u Split. Internet naravno ponia sa sobom kad vec placam jel, a i posto je vec bezicni zasto ne. Otkako je proslo misec dana od nabave routera racuni uredno dolaze a brzina interneta ne prilazi 20kb/s. I glean samo kome triban nesto radit sa majkom da se to vrati kako je bilo i zasto ste svi vi internet provideri tolika prevara?

 


Odgovora 4

Razina korisnika 1
Bedž +3

@Fabjan o kojoj usluzi je riječ?  Vidim da si označio fiksne usluge (ADSL, kabel) i Homebox :thinking: Ako želiš, pošalji nam podatke o vlasniku usluge OVDJE pa ćemo detaljnije provjeriti. 

Razina korisnika 1

Trebao si ostat u Tcomu ili u Tele2. Iako ni tamo nije odlično barem je bolje nego u A1.

Razina korisnika 3
Bedž +3

@Fabjan naša Mateja ti je odgovorila na privatnu poruku, ali nam se nisi povratno javio pa ako bi mogao da možemo dalje nastaviti što je potrebno. :relaxed:

Fabjan, ti si jos dobar ja bih odmah potpisao da mogu dobiti 20 Mb

Jest da sam ja spojen na zicu preko koje dobijem 2-3 Mb ako ima srece

Sad si ti zamisli, moram raditi od kuce, klinci Imaju skolu on line I sta ja mogu s tim

Najbolje od svega kad mi se jave iz A1 I kazu da infrastrktura ne propusta vise. 

Uzimate pare vec godinama I niste ulozili u infrastrkturu?! Godinama sam vec u A1 I umjesto da veza bude svake godine bolja I I bolja ona je sve losija, a cijene normalno vise

Pa sad ti reci gdje to ima. Zalio sam se vec na sve moguce adrese I sad cu I Hakomu jer ono sto ja dobijem nije niti zakonski osnovna. 

Da mi je barem netko rekao, u k. smo I ne mozmo bolje(jer ja znam da je to tako) pa barem cemo smanjiti cijenu nego ja pitam kod produljenja ugovora "Zasto 30% veca cijena", a oni da je poskupio internet

 

 

Odgovori