Riješeno

Alcatel Homebox HH41v - nepouzdan rad

  • 12 January 2019
  • 3 odgovora
  • 564 pregleda

Poštovani,
dugogodišnji sam korisnik Homebox usluga. Do sada je uglavnom bilo sve u redu. Prelaskom na novu uslugu dobio sam router Alcatel HH41v koji ne radi dobro. Osim ne prikazivanja broja pozivatelja, što mi je vrlo bito, često telefonski dio uređja prestane raditi bez ikakvih indikacija na samom routeru. Samo šum u slušalici telefona, nemogućnost uspostave poziva, prekidanje uspostavljenih poziva.

Molim uputu kako/gdje zatražiti zamjenu tog routera uređajem ZTE283 koji mi na drugoj lokaciji radi godinama bez problema. Korisnička podrška tvrdi kod tehničke podrške, tehnička podrška tvrdi na prodajnom mjestu, kakvo je vaše mišljenje?
icon

Najbolji odgovor od nokru 13 January 2019, 08:01

Pogledaj original

Odgovora 3

Nazovi SZK(tehnička podršku). Inzistiraj da ti novi pošalju. Imao isti problem nazvao ih i rekao sam im da mi pošalju drugi, još sam mogao birati između ZTE MF283+ i Huawei B310. Idući dan mi je hpekspresom došao.

Ako će ti ga poslati poštom, a vjerovatno hoće onda izvadi sim karticu iz Alcatel-a i stavi u novi koji dobiješ. Zanemari naljepnicu zato šta će ti novi doći s potrganom naljepnicom i bez sim kartice. Tako mi je rekao čovjek iz tehničke podrške da slobodno izvadim sim karticu i stavim u novi.
Hvala,
javim rezultate.
Prije novog prijevoda Biblije da odgovorim:

i bi tako!

Odgovori