Riješeno

zte mf 283+ url filtering

  • 3 Srpanj 2018
  • 12 odgovora
  • 482 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 5 odgovora
Kako blokirati neke internetske stranice u zte mf 283+ ruteru.Probao sam: Settings>Firewall>URL Filtering. Upisao url adresu ovako primjer: www.youtube.com.
Ali ništa se ne događa.Još uvijek mogu otvariti te stranice.
Kako dalje molim pomoč.
Hvala
icon

Najbolji odgovor od A1_Darko 20 Srpanj 2018, 14:16

Bok,testirali smo i mi na svom ZTE uređaju i isto ne radi. Poslali smo upit na ZTE da se napravi detaljna provjera. Možemo ti ponuditi zamjenu za Huawei B310. Ako si zainteresiran za zamjenu uređaja javi se u SZK.
Pogledaj original

Odgovora 12

Bok,

testirali smo i mi na svom ZTE uređaju i isto ne radi. Poslali smo upit na ZTE da se napravi detaljna provjera. Možemo ti ponuditi zamjenu za Huawei B310. Ako si zainteresiran za zamjenu uređaja javi se u SZK.
Razina korisnika 6
Bedž
Niti meni to ne radi, ali nisam se htio zamarati 😉
Malo ču još sačekati,da vidimo šta kažu od ZTE. Jer ovaj ZTE mi bar radi, a kako čitam tu na forumu, imaju ljudi sa Huawei B310 i neke probleme.
A da ne otvaram nove teme: Htio sam naručiti trio paket (internet+TV+stacionarni telefon). Sklopio sam ugovor. Po kuči sam povukao sve kable i ostavio ga vani, da me prikopčaju, kako su mi naručili. Kad su majstori došli, povukli su kabel od drvenog kandelabra do kuče, prikopčali...do tu sve u redu, kad onda šok. Kaže majstor: gdje da ga prikopčam u ormariču na kandelabru kad nema slobodne parnice ??? Nisam mogao povjerovat..u 21 vijeku drveni kandelaber, prastari ormarič, vrata povezana običnom žicom, a unutra nema slobodne parnice. odetad me šalju od šalter do šaltera ali nema pomaka na bolje.
I tako sam ostao bez televizije, a ponudili su mi ovaj ZTE, da barem imam internet. Ali ovih 100 se gb brzo potroši, a htio bih imati ipak koji TV program više (4 programa: HTV 1,2 RTL, Nova) koje hvatam na običnu zemaljsku antenu..
Ima koji pametan prijedlog da se to riješi
Hvala na odgovoru
Pozdrav

Nastavlja se saga sa lošim internetom.Pošto nemem mogučnosti za fiksni, imam mobilni gigabox od HT. Router Alcatel HH 70 VH.Maksimalnog broja GB nikad ne pređem. Brzina noču još nekako, ali ujutro i preko dana te kasno u noč pa i da ga nema. DWLje oko 0,2 a UPL nema 0,02. Nije do signala jer sam dao router na dug kabel pa na ulicu pod vedro nebo .Je mreza zagušena ili se varam. Da idem ka drugome operateru bi li to riješilo problem. Šta predlažete.Lokacija Zarok Baška Krk

Razina korisnika 5
Bedž +1

"imam mobilni gigabox od HT". 

Kako ti A1 može pomoći sa mobilnim gigaboxom od HT-a? 😯

Pa moze mi pomoči tako, da dadne ruku u vatru, da bude kod konkurencije, Čitaj A1 bolje. Tako se dobija nove kliente. Jer na HT samo muljajo i salju od njihovog centra do tehnicara pa natrag. Jednostavno varaju na cjeloj crti.Jedino uplatnica redovno dolazi. To jim jedino valja. Tu se nikad ne zaj...u.

Hvala svejedno, da je neko barem pročitao ovo.

Janzl, možemo ti ponuditi i preporučiti našu Homebox Duo uslugu. Detalje možeš provjeriti na našoj stranici, ostavljam ti  link: https://bit.ly/2PygOOZ.  Samo prethodno provjeri da li s HT-om imaš ugovornu obvezu.

Razina korisnika 1

Ulozi 100-200 kn u tele2 i A1 kartice na bonove, stavi u ruter i testiraj cijeli dan pa ces vidjeti koji ti bolje odgovara

Da, tako sam i mislio. Malo ču isprobati operatere, ali dali če ove kartice funkcionirati na routeru od HT ili trebam da zamjenim i routere od istih operatera koja če biti i kartica. Mozda je i HT router tako podešen, pa ne dozvoljava neke promjene u podešavanjima. I na koja podešavanja da obratim pažnju. Toliko nisam expert za to, da bi skužio šta je krivo da imam tako spor internet.

Hvala vam na odgovorima

Pozdrav

 

Razina korisnika 1

Svi operateri daju otkljucane rutere mozes koristiti kartice od drugih operatera bez problema. Uzmi samo u obzir da ruter koji imas je cat4. Trebati ce ti barem cat6 ili vise koji podrzavaju agregacije 2 i vise frekvencija

Ok. Sjetio sam se da imam jednu karticu u usb sticku od Vip.Radi tako da mi uzima 10 kn na dan. Imam je več dugo pa neznam kakve max brzine nudi. Ali testirao sam je sad. Stavio sam stick u comp i provjerio speedtest. Evo podataka:      HT kartica u routeru:                 DWL 1,09   UPL  0,00

                                                                                  USB stic od VIP ili sada A1:                2,84            2,25

                                                                 moj mobitel BOB slo u HR roamingu               8,82          4,19

Šta mislite?

Razina korisnika 1

Sve kartice trebas isprobati u mobitelu pa tek onda usporedjivati brzine. Isprobaj A1 karticu u ruteru i mobitelu

Odgovori