Riješeno

OBEĆAN 1MB SPEED, DOBIVEN 0.1MB SPEED


Razina korisnika 1
Pozdrav! Nakon 100 Potrošenih gigabajta, brzina pala na 1mbit po dogovoru, ali, nije po dogovoru, jer je brzina izmedju 0.20-0.100mbps, a koliko ja znam obećana je 1MBps brzina. U čemu je fora? I nemojte mi reći da je zbog područja u kojem se nalazim, jer ako mi je na početku bio omogućen 40Mb download i i 20mb upload, onda mi i sad mora biti omogućen barem taj 1 Megabit. Takodjer Speedtest mjeri 0.5Mbit, što znamo svi da speedtest laže, u 100% slučajeva se dobije 50%-80% manja brzina nego što speedtest čita.
icon

Najbolji odgovor od A1_Marko 25 Ožujak 2017, 13:26

Pozdrav @xPurple

molim te javi se Službi za korisnike pa da se napravi provjera za tvoju Homebox liniju.

Pogledaj original

Odgovora 2

Pozdrav @xPurple

molim te javi se Službi za korisnike pa da se napravi provjera za tvoju Homebox liniju.
Razina korisnika 1
Kontaktiro sam ih nedavno, nisam štreber što se brzine tiče, ali ako sam do prije mogao imat 20mb brzinu, onda pretpostavljam da ne može biti problem sa HomeBoxom / linijom. Da je stvarno neki kvar, i kad bi mi bila puštena brzina od 20MB, ja bih trebao imati onda 0.1, što ovdje nije slučaj, tako da sumnjam da je kvar.

Odgovori

    Politika kolačića

    Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali korisnički doživljaj i personalizirali tvoje iskustvo. Prihvaćanjem kolačića se slažeš našom sa politikom kolačića. Više o kolačićima.

    Prihvati kolačiće Politika kolačića