Riješeno

Homebox 4G signal

  • 18 Svibanj 2018
  • 6 odgovora
  • 1974 pregleda

Pozdrav, nedavno sam dobio homebox. Imam problem sa pronalaskom signala u stanu. Znači u stanu ne mogu naći signal (ni jedna do jedna crtica). Pokušao sam razna mjesta, sa antenom bez antene, ali ništa ne pomaže. Zatim sam odnio uređaj van i Vani imam dobar signal (dvije ponekad tri crtice). Sada je problem što uređaj ne mogu držati vani radi vremenskih uvjeta. Zanima me dali imate rješenje za takvu vrstu problema? Susjed mi je rekao da njemu došao netko iz vipa i ugradio pojačivač signala, dali je tako nešto moguće i kod mene ugraditi?
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 22 Svibanj 2018, 07:07

Od čekanja na forumu teško da će išta biti, predlažem da nazoveš SZK i pratiš putanju do tehničara i sve lijepo objasniš kao i to što su susjedu namontirali.
Pogledaj original

Odgovora 6

Provjeri možeš li dobiti takav pojačivač (iako iskreno nikad nisam vidio navedeni uređaj). A ako baš ništa ne uspije, jedino ti još ostaje pokušati s ovakvim antenama: https://www.antene-zupancic.si/lte-antenski-sestav-56-unicom-mimo-p-1477.html
Razina korisnika 6
Bedž
Da li si uz uređaj dobio nekakve antene? Pokušaj za početak isturiti antene van pa ako imaš signal onda izbuši neku rupu u zidu ili nešto drugo.
Volio bih da se netko iz Vipa javi i ponudi riješenje ako je moguće, nebio htio ulagati u antene i sl da bi to možda radilo. Valjda će se netko javiti prije nego što mi istekne 14 dana probnoga roka.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Od čekanja na forumu teško da će išta biti, predlažem da nazoveš SZK i pratiš putanju do tehničara i sve lijepo objasniš kao i to što su susjedu namontirali.
gdje da provjerim kakva bi mi bila brzina pokućnog interneta
Razina korisnika 2
http://bwm.carnet.hr/

Odgovori