Riješeno

CGNAT na Homebox Turbo usluzi?

  • 8 Studeni 2018
  • 3 odgovora
  • 608 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 23 odgovora
Pitanje: Da li je CGNAT vezan na modem, na SIM karticu ili nešto treće?
Kod sklapanja usluge dobio sam informaciju da na homeboxu nema CGNATa, da bi mi nekoliko mjeseci nakon toga isti bio uključen. Prošle godine dan je zahtjev usmeno korisničkoj službi i tada je to ukinuto. Prije nekoliko dana opet mi je uključen CGNAT. Danas je ponovljen novi zahtjev, SIM kartica nije mijenjana, mijenjan je modem prije skoro godinu dana jer se stari pokvario.
Još jednom pitanje, kako Vipnet (sada A1) povezuje tuz postavku s pretplatnikom i zašto ta postavka "ne drži vodu" pa mi se već drugi put uključuje?
icon

Najbolji odgovor od A1_Darko 6 Prosinac 2018, 10:04

Bok,CGNAT opcija je vezana za SIM karticu. Kada se jednom isključi na zahtjev korisnika ne bi se trebao više uključivati od strane sustava. Vrlo vjerojatno se radi o izoliranom slučaju da se CGNAT ponovno uključio nakon što si zatražio isključenje. Nadam se da je sada sve u redu sa uslugom i da više nemaš poteškoća.

Poz!
Pogledaj original

Odgovora 3

Bok,

CGNAT opcija je vezana za SIM karticu. Kada se jednom isključi na zahtjev korisnika ne bi se trebao više uključivati od strane sustava. Vrlo vjerojatno se radi o izoliranom slučaju da se CGNAT ponovno uključio nakon što si zatražio isključenje. Nadam se da je sada sve u redu sa uslugom i da više nemaš poteškoća.


Poz!
Razina korisnika 2
Bok,

CGNAT opcija je vezana za SIM karticu. Kada se jednom isključi na zahtjev korisnika ne bi se trebao više uključivati od strane sustava. Vrlo vjerojatno se radi o izoliranom slučaju...


Izolirani slucaj bi bio definiran kao jedan, jedinstven, atraktivan i nadasve zanimljiv medjutim meni ste takoder 2 puta ukljucili CGNAT random, onako iz cista mira sto naravno mogu dokumentirati slikovno, pismeno ili govorno od strane vasih sluzbi pa dakle sad imamo 2 "izolirana" slucaja ?

Negdje ce vam i proci jer 90% korisnika je mutavo ili bar Vi prozeljkujete takve medjutim ako meni kamera sto snima kukuruze kako rastu u polju ostane bez slike onda evo... desio se opet izolirani slucaj ?
A što reći na ovu izjavu od prije godinu dana?

Ova tema:
https://forum.a1.hr/homebox-37/zte-283-dyndns-i-otvaranje-portova-229

Na dnu stranice:

Odgovori