Riješeno

Surfaj neograničeno vikendom, na bonove...

  • 22 Lipanj 2019
  • 8 odgovora
  • 497 pregleda

Razina korisnika 2
...jučer aktivirano...naplaćeno je 10 kn ali po A1 aplikaciji skida i dalje gige koje su već kupljene u tarifi...

...A1...valjda imate razuman odgovor na novonastalu situaciju...
icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 23 Lipanj 2019, 13:24

Pozdrav Circusmaximus,

trebalo bi nazvati Službu za korisnike da kolege provjere transakcije prema tvojem broju. Ako je došlo do greške u trošenju megabajta iz tarife umjesto opcije, isti će ti biti vraćeni.
Pogledaj original

Odgovora 8

Razina korisnika 5
Bedž +1
Ne vjerujem aplikaciji koja ne prepoznaje usluge koje koristim. Tako ova nova Moj A1 aplikacija uopće ne prepoznaje da imam aktiviranju 4G opciju i to godinama (stara aplikacija je to uredno prepoznavala),i što je najgore,nisu ni ispravili tu grešku ni nakon mjesec dana-još uvijek mi piše da aktiviram 4G.
Očito aktivacije ičega kroz aplikaciju je uzaludna misija,osim kad je u pitanju naplata- to radi bez greške. Naplata zraka, jelte.Razina korisnika 3
Pozdrav Circusmaximus,

trebalo bi nazvati Službu za korisnike da kolege provjere transakcije prema tvojem broju. Ako je došlo do greške u trošenju megabajta iz tarife umjesto opcije, isti će ti biti vraćeni.
Razina korisnika 3
Nickno,

pretpostavljam da si nam prijavila slučaj, budući da si navela kako je prošlo mjesec dana. 🤔
Razina korisnika 7
Bedž +3
@A1_Darka - i meni isto piše, odustao sam od prijave bug-ova. Ako A1 prepoznaje koji je mobitel u pitanju, zar još uvijek misli da S9 ili S10 surfaju na 3g? 😉
Razina korisnika 2
@gogsy1975 Neki štede bateriju i MB pa gase 4G/3G. 😁 Jesi za da napravimo provjeru?
Razina korisnika 5
Bedž +1
@A1_Darka , rado bih prijavila kroz aplikaciju, ali i to je nemoguća misija. Naime, kad otvorim aplikaciju piše "Prijavi se putem A1 mreže ili unesi korisničko ime i lozinku". Nakon što odaberem ovo prvo, pojavi se poruka "Bok, Ime i Prezime (moje dakako) i nakon toga kad odem na pomoć, prvo se dugo vrti zamagljena vaša A1 stranica i potom iskoči prozor za prijavu... E,pa nedam Infinumu (ili kak se već zove vaš partner,tj.treća strana) svoje podatke na halo,izvolte čitajte moj mail).Radije ću se prijaviti kroz web browser onda.
Razina korisnika 5
Bedž +1
@A1_IvanaM , mislim da je kod vas (A1) svejedno piše li 3G ili 4G, uopće se baš ne vidi neka razlika u brzini ponekad.Pitanje je što vi to podvaljujete kao 4G.
I malo sam googlala infinum. Respektibilna tvrtka s velikim ugledom u svijetu. Ako njihova aplikacija ne prepoznaje vašu 4G mrežu, a sve ostalo pokupi-i moje ime i stanje na računu i stanje giga u realnom vremenu, ondak tu nekaj ne štima sa vašom navodnom 4G mrežom na prepaidu .🤔😳😜
Razina korisnika 7
Bedž +3
@A1_IvanaM - sumnjam da puno njih od mercedesa napravi fiću. 😂

Evo screenshota malo, surfam na 4g+ a a1 app kaže da je mogu uključit. Nadalje, druga kartica (desna) je simpa koju sam samo ubacio sa startnim iznosom od 1 kn pa vidi simbolčić a vezano uz prepaid i VoLTE temu. ;)

Odgovori