Naljepnica

Kupnja putem A1 ili Tomato računa


Razina korisnika 2
Bok svima,

Od danas korisnici koji koriste iOS imaju mogućnost kupnje na Apple App Storeu i iCloudu putem A1 ili Tomato računa. Usluga je omogućena svim korisnicima neovisno o tome jesu li pretplatnici ili na bonove.

Kako bi koristili sve prednosti Apple aplikacija i mogućnost preuzimanja i kupovine sadržaja potrebno je posjedovati iPhone, iPad ili Mac sa valjanim Apple ID korisničkim računom. Za kupnju sadržaja putem mobilnih uređaja potrebno je uređaj spojiti na A1/Tomato podatkovnu mrežu te da u uređaju koristite A1 ili Tomato pretplatnički telefonski broj ili A1 ili Tomato broj na bonove.

Za podešavanje A1 ili Tomato računa za plaćanje sadržaja, uz uvjet da ste spojeni na A1 ili Tomato podatkovnu mrežu, slijedite ove korake:
1. Otvorite App Store
2. Kliknite na plavu ikonu u gornjem desnom uglu
3. Kliknite na ime (Apple ID)
4. Kliknite na Informacije o plaćanju
5. Odaberite Mobitel i kliknite Sljedeće
Time je vaš Apple uređaj podešen za plaćanje sadržaja na A1 ili Tomato račun.

Za podešavanje A1 ili Tomato računa za plaćanje sadržaja, ako ste spojeni na WiFi mrežu, slijedite prethodno navedene korake. U posljednjem koraku unesite svoj mobilni telefonski broj. Apple će vam u SMS poruci na navedeni telefonski broj poslati jednokratni PIN kojim potvrđujete svoj identitet.

A1_Deni

Odgovora 2

Razina korisnika 3
Super, hvala a1 za bar nesto dobro
https://applecarrierbilling.com/hr-hr/a1croatia?utm_source=facebook&utm_medium=social_ad&utm_campaign=apple_store_a1_croatia_racun_placanje_2018_12&utm_content=rt_visitors_30&utm_term=placajte_u_app&fbclid=IwAR310oY-7E-hBEAZ2wATJ2XUucgwOU7b6brU7FGVzKMsUOSuZW35jD4ReZo
Tu ste napisali da se moze placati i apple music servis pomocu a1 racuna, kako je to moguce ako servis jos uvijek nije dostupan u Hrvatskoj?

Odgovori

    Politika kolačića

    Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali korisnički doživljaj i personalizirali tvoje iskustvo. Prihvaćanjem kolačića se slažeš našom sa politikom kolačića. Više o kolačićima.

    Prihvati kolačiće Politika kolačića