Riješeno

Osiguranje telefona

  • 30 Listopad 2018
  • 5 odgovora
  • 1742 pregleda

Injos jedno pitanje dali je mobitel moguce otici u a1 prodavnicu i osigurat uz mjesecnu naknadu prilikom pada,loma itd
icon

Najbolji odgovor od A1_Lana 31 Listopad 2018, 14:44

Bok Weedzard420 usluga više nije dostupna preko nas. Tak je!
Pogledaj original

Odgovora 5

Razina korisnika 7
Bedž +3
Prije se moglo, iako ne znam koliko im je ta usluga bila korištena. Operateri zapravo samo surađuju s privatnim osiguranjem tako da to svejedno možeš napravit. Ušetaš u Allianz, unique... I pitaš ponudu. Ako ti nitko prije ne odgovori od moderatora pitaj u centru jel još nude. Bilo im je na stranici, ali ne znam jel još nije preneseno zbog imena ili je maknuto.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Vjerojatno su maknuli zbog premalog interesa ali uvijek možeš individualno napraviti osiguranje u nekoj od osiguravateljskih kuća. Zvuči primamljivo kad reklama kaže "gratis osiguranje od loma stakla" ali kad trebaš recimo platiti 80 kuna mjesečno / 24 za recimo samsung galaxy s9+ ispadne ti skoro 2.000 kuna kroz 24 a sama izmjena stakla je 1.250 kuna. Da ne govorim u te dvije godine koliko će taj mob koštati jer će mu pasti cijena i vrlo vjerojatno izaći još dvije generacije novijih modela. Našao sam neki cjenik iz 2016.

Hmmm hvala zo me bas zanimalo jer frend u sloveniji kupio mobitel platio 100e za 2 godine osiguranje i bio mu pao tepefon i dobio 80% cijene telefona jos nadoplatio tip 200e i dobio opet isti s9 plus
Razina korisnika 7
Bedž +3
Kod nas se to isplati jedino kad dobiješ besplatno jedno mijenjanje stakla uz kupnju što bude akcijski npr. u Elipsa isl.
Ove nadoplate mjesečne bi imale smisla kad bi imao pravo na povrat ili toliki popust ako ne iskoristiš. Ovakvo baš i ne.
Bok Weedzard420 usluga više nije dostupna preko nas. Tak je!

Odgovori