Riješeno

huawei p30 pro baterija i A1

  • 7 Listopad 2019
  • 9 odgovora
  • 269 pregleda

Zadnjih tjedan dana otprilike, primijetio sam da mi se baterija na mobitelu trosi rapidno, dakle sigurno 20% brze nego inace. Najvise se to primijeti preko noci kada se uredaj ne koristi. Do jutra padne sa 100 na 80 %. Kontaktirao sam Huawei i mobitel je testiran. Nakon postupka utvrdeno je da je problem s karticom, tj. mrezom. U ovom slucaju A1. Receno mi je kako su vec prosljedivali upite prema A1 i da je ustanovljeno kako A1 salje neke velike pingove ili pakete (nisam strucnjak pa pisem kako sam ja shvatio ovo posljednje), i da to draina bateriju. Znaci da je problem sa 4 g mrezom, tj. signalom. Sada sam postavio mod na 3g/2g pa cu popratit kakvo je stanje baterije preko noci do jutra.
Jel itko imao slicnih problema u posljednje vrijeme?
icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaM 7 Listopad 2019, 22:17

@gino2901 Odgovor stiže uskoro. 😉
Pogledaj original

Odgovora 9

Razina korisnika 7
Bedž +3
Nije vezano za proizvođača, problem je globalan neovisno o marki mobitela. Pogledaj moje upise kroz temu (ne krivo označeno rješenje) na linku. Nekome je pomoglo, nekome nije.

LINK
Hm, evo zvao A1, kazu da su prosljedili moj upit i da cu bit kontaktiran...
Razina korisnika 2
@gino2901 Ako je potrebna individualna provjera, pošalji nam privatnu poruku OVDJE s brojem mobitela.
Evo poslano.
Razina korisnika 2
@gino2901 Odgovor stiže uskoro. 😉
Važi
Razina korisnika 2
@gino2901 👍🏼

možda će trebati zamijeniti bateriju
pokrenite test baterije na telefonu upisivanjem koda

* # * # 4636 # * # * - Ovaj se kôd može koristiti za dobivanje nekih zanimljivih podataka o Huawei P30 Pro i bateriji. Na zaslonu su prikazana sljedeća 4 izbornika:
* Podaci o telefonu
* Informacije o bateriji
* Povijest baterije
* Statistika upotrebe

https://mobilespecs.net/phone/codes/Huawei/Huawei_P30_Pro.html

Razina korisnika 5
Bedž

@chmiltaras , već ptice na grani znaju da A1 4G prepaid mreža draina baterije svih mobitela, a i ja mogu potvrditi da se zamjenom baterije ništa ne postiže, tj. A1 4G draina i nove baterije, moj S9+ sa novom baterijom izdrži 10 sati na 4G, isto tak mi je bilo i sa starom baterijom, dok se promjenom na 3G drastično produži trajanje batetije, ali tih 18-25 sati što dobim na A1 3G mreži je uobičajeno trajanje godinu i pol stare S9+ baterije na bilo kojoj 4G mreži-osim, naravno , na A1.

https://forum.a1.hr/android-25/potrosnja-baterije-2447

Odgovori