-
-
Forum rekreativac
-
13 odgovora
Eto nakon pohvale Vip-u što su se konačno trznuli iz sna i počeli sa distribucijom Huawei-a (jačih modela), odmah me je dočekao hladan tuš.
Prednaručio Huawei P10 Plus još u 3. mjesecu kada je i trajala prednarudžba, a to je do 31.03.2017.
Do dana današnjeg (21.04.2017.) uređaj nije dostavljen, a u web shop-u je barem dva dana taj isti navedeni uređaj na prodaji. Pa jel ljudi u Vip-u uopće znaju šta znači prednarudžba - znači mi dobivamo uređaj prije svih, prije nego što dođe u redovnu prodaju, ali ne, to ne znači u Vip-u.
Znači ja sad mogu otići kupit P10+ u Vip centru bez problema, a ja sa prednarudžbom još čekam svoj uređaj.
Nemam riječi. Prvi i zadnji put nešto prednaručujem u Vip-u, a možda se odlučim i storniram produženje ugovora i uređaj i odem na drugu mrežu jer je ovo totalni debilizam.
Par puta sam zvao Vip prodaju preko kojih sam sve ugovorio, a oni meni ni ne znaju reći podatak da li je uređaj poslan, da li su uopće dobili uređaje i kada bi uređaj mogao dobiti.
Kompletna nesposobnost na djelu.
Oprostite, ali tako se jedna od vodećih telekomunikacijskih firmi ne ophodi prema svojim korisnicima.