Riješeno

Huawei Mate 20 Lite display problem

  • 29 Lipanj 2019
  • 3 odgovora
  • 584 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 12 odgovora
Pozdrav,

korisnik sam pretplatničkih usluga A1 te sam uz tarifu uzeo uređaj Huawei Mate 20 Lite. Uz sam rub prednjeg ekrana kao da dolazi do odvajanja stakla od zaslona? Uređaj je svega cca 3 mjeseca kod mene i kao da se zrak uvlaci ispod ekrana. Ista stvar se doagada na pozadini uređaja, pod onim staklom prema kameri se javljaju bijele fleke?

Htio bih to reklamirati, jer nije mi to baš normalno i definitivno nije mehaničko oštećenje. Uređaj bi trebao biti pod garancijom. Zanima me koji je protokol? Mogu to odnijeti u A1 centar u Sisku?

Isto tako zanima me postoji li mogućnost da dobijem zamjenski uređaj jer mi je ovaj neophodan zbog posla? Nebitno je uopće koji uređaj, glavno da je Android, koji mogu koristiti dok se ovaj ne vrati sa servisa..

Unaprijed hvala.
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 29 Lipanj 2019, 15:05

Ukucaj u google huawei gluegate. Poznati problem sa određenom vrstom display-a. A1 centar pa oni šalju ili šalji direktno u servis a za zamjenski uređaj pitaj ako nosiš u centar iako sumnjam da imaju.
Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 7
Bedž +3
Ukucaj u google huawei gluegate. Poznati problem sa određenom vrstom display-a. A1 centar pa oni šalju ili šalji direktno u servis a za zamjenski uređaj pitaj ako nosiš u centar iako sumnjam da imaju.
Da, to bi bilo to. Iza kao da se odlijepilo staklo a na zaslonu na mjestima tih mrlja je zaslon znatno svjetliji. Nemam problema sa zelenom ili nekom tak bojom nego je svjetlina otišla kvragu.

Znači standardna boljka, super. Pitat ću u centru pa ću vidjeti za uređaj, jer to me jedino sprječava da ga reklamiram.

Fuj..

Hvala na pomoći.
Razina korisnika 5
Bedž +1
A1 ti je dužan dati zamjenski uređaj ako preko njih šalješ uređaj na servis. Doduše, to će biti neki mobitel koji je već prešao sto ruku, pa ne znam koliko ti se takav uređaj isplati koristiti u poslovne svrhe. Ja sam jednom dobila zamjenski,a u njemu svašta bilo 😂

Odgovori