Imam problema već otprilike 3 mjeseca. Čim vani počne puhat vjetar ili se naoblači ostajemo bez signala i to je vrlo frustrirajuče nakon naprnog dana na poslu sjednes navečer pred telku i oces nes pogledat i onda nema signala. Ljudi iz a1 su već 2 puta mjenjali glavu antene i dalje nema poboljšanja.
Prijavi da opet nemaš signala i neka porade na usmjerenju antene, vjerojatno nije dobro usmjerena. Ako su mijenjali LNB, vjerojatno nije do glave. Isto tako vjerujem da su provjerili kablove i spojeve. Imaš pravo na uslugu, inzistiraj da ti se riješi ili traži raskid. ;)
Satelitska tv usluga može ponekad ovisiti o vremenskim nepogodama, ali nikako tako često kako ti navodiš. To bi više trebale biti iznimne situacije, a ne praksa.
Ja sam zvao, došo je tehničar popravit antenu. Navodno se pomaknula od jakih udara vjetra i nije dobro lovila signal. Od onda je vec 3 mjeseca sve super.
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko FacebookaEnter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.