Ivam Vip trio paket već nekoliko godina i generalno sam zadovoljan s Vip-om.
Uz osnovni paket imam i prošireni.Zvao sam u srijedu da mi se aktivira Paket za odrasle (u ponudi je po 12,5 kn/mjesečno bez ugovora).Javi mi se na SZK mlađi žnski glas,kažem joj što želim,a ona mene pita gdje sam ja vidio tu ponudu??Mislim da bi ona trebala biti upućena u to što prodaju ljudima.Kažem joj da ima ponuda na www.vipnet.hr/paketi-programa ali ona mene uvjerava da je to akcija samo za one koji su na kabal,a ja sam na paricu.Meni može ponuditi tri mjeseca po toj cijeni ali samo na ugovor od 24 mjeseca.Nigdje ne piše da su takvi uvjeti.Odbio sam to.
Odem na stranicu vidjeti piše li to negdje i dobijem poziv na Chat.Tamo mi ljubazna djelatnica napiše da sam ja u pravu i da za taj paket nemoram uzeti ugovornu obvezu,a Vip mi garantira da cijenu od 12,5 kn mogu imati 24mj.Mogu paket isključiti kada god želim i dogovorimo se da mi se paket aktivira.
Idući dan dobivam poruku da mi je na moj zahtjev aktiviran Planet sport ?? uz ugovor na dvije godine

Zovem SZK i tamo mi kažu da piše lijepo kako mi treba biti aktiviran Paket za odrasle ali mi je netko greškom aktivirao pogrešan paket ?? i evo sada će on napisati da se to riješi.
Meni još uvijek i danas radi Planet sport paket i zovem SZK da vidim kada će ga isključiti i kažu mi da je problem poslan u službu reklamacija pa to traje malo duže i oni će mi se javiti ne prije utorka i reći mi što je odlučeno.
Nevidim što mogu odlučivati kad su mi sami uključili ono što ne želim i još mi kažu u SZK da ću morati sam tražiti umanjenje računa za sve dane kad imam uključen paket,a u szk mi kažu da to trebam pitati kada me nazovu iz reklamacija.
Nisam do sada imao većih prolema sa Vip-om i kad nazovem szk sve se riješi brzo.
Sada sam se iznenadio da neznaju koje pakete prodaju(mislim da su to samo pojedinci),aktiviraju mi pogrešan paket,a ispravljane njihove greške traje tako dugo.
Oprostite na dugom postu.
Samo još ovo-paket za odrasle mi još nije aktiviran